lördag 21 september 10:30-13:30

Del II: Fortsättning (fungerar som fristående kurs också)

Upplever du dig trött, stressad och lätt irriterad?

Vi lever under konstant press där vi alltid förväntas prestera på toppnivå, vare sig det är på jobbet eller i nära relationer. Många upplever att det är svårt att räcka till vilket kan leda till en känsla av frustration som går ut över både oss själva och andra.

Men det finns fungerande verktyg – enkla utprövade metoder som reducerar stress och hjälper oss att förbli samlade i en fullpackad vardag.

I den här kursen kommer Kelsang Nyima att undervisa praktiska metoder och meditationer för att slippa stress, dåliga vanor och den negativitet som tynger oss. Vi kommer att bekanta oss med de interna orsakerna till stress och ilska så att vi  kan förebygga att de uppstår och istället förbli energifyllda, positiva och lyckliga.

Pris

Vuxen 275kr, student / pensionär 220kr

Adress

Yoga Kendra, Friisgatan 6C, Malmö

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.

Om kursledaren:

Kelsang Nyima är uppväxt i Stockholm och var en hängiven volontär på Kadampacentret i Oslo i många år innan han flyttade tillbaka till Sverige 2019. Han studerar på centrets lärarutbildningprogram och har utövat meditation i många år.

I sin undervisning delar Nyima sin entusiasm för meditation. Han ger många praktiska insikter i hur man integrerar buddhistisk filosofi i det dagliga livet för att känna ett större lugn och må bättre.