lördag 23 november 10:30-13:30

Kärlek utan smärta

Det är lätt att skylla på andra för de problem vi upplever i våra relationer. Det är också lätt att följa den osunda vanan att förvänta oss eller kräva att det är den andra som ska förändras vilket är orsak till mycket konflikt. Kort sagt kan man säga att våra relationer är en stor källa till lycka, men också en stor källa till smärta.

Frågan blir då:

  • Är det möjligt med kärlek utan smärta?

I den här kursen kommer vi lära oss att skilja mellan kärlek, källan till lyckan i våra relationer och bundenhet vilket orsakar all smärta och problem. Genom att omsätta de metoder som undervisas här i praktiken kan vi förbättra alla våra nära relationer.

Pris

Vuxen 275 kr, student / pensionär 220 kr

Adress

Yoga Kendra, Friisgatan 6C, Malmö

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.

Om kursledaren:

Kelsang Nyima är uppväxt i Stockholm och var en hängiven volontär på Kadampacentret i Oslo i många år innan han flyttade tillbaka till Sverige 2019. Han studerar på centrets lärarutbildningprogram och har utövat meditation i många år.

I sin undervisning delar Nyima sin entusiasm för meditation. Han ger många praktiska insikter i hur man integrerar buddhistisk filosofi i det dagliga livet för att känna ett större lugn och må bättre.