lördag 3:e november 10:30-16:30

Meningen med döden

Vi lever, därför kommer vi att dö. Denna grundläggande sanning känner vi alla till men få av oss har verkligen tagit den till oss. Genom att komma till insikt om vår egen dödlighet kan vi berika och förvandla våra liv. Vi kan lära oss att leva ett rikt och meningsfullt liv och vi kan se fram emot vår död med mod, klarhet och t.o.m. glädje. Vi kan även hjälpa andra som står inför döden. På denna helgkurs på Alla helgons dag kommer vi att ge en introduktion till Buddhas läror om meningen med döden och förklara praktiska meditationer som vi kan använda i vårt dagliga liv.

Varmt välkomna!

Kursledare: Will

om läraren:

William har studerat och praktiserat buddhism i mer än 15 år. Som lärare är han tydlig och inspirerande och har en djup förståelse för buddhismen. Genom egen erfarenhet vet han hur man integrerar Buddhas uråldriga visdom med vårt moderna stressiga vardagsliv.

William har varit en hängiven volontär på Tara center i Stockholm ända sedan starten 2007 och vid sidan av sitt heltidsjobb är han administrativt ansvarig på centret. Han leder också meditationskurser på centret både för barn och vuxna.

pris

395 kr (vuxen) | 316 kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.