lördag 26 oktober 10:30-13:30

Obegränsat sinne, obegränsad potential

Genom att ägna sig åt särskilda meditationer, kända som Mahamudra, kan vi lära känna och få en direkt upplevelse av vårt sinnes klara natur. Vad vi upptäcker är ett sinne utan begränsningar, ett sinne med gränslös potential, ett sinne kapabel till allomfattande kärlek, djup visdom och en oupphörlig glädje.

I denna kurs ska Stina vägleda oss i enkla men djupa meditationer på vårt eget sinne som ger oss möjligheten att få en direkt och personlig upplevelse av dess obegränsade och rena natur.

Vi kommer också upptäcka hur det är möjligt att rena vårt sinne och på så sätt ändra både vår framtid och det förflutna.  Vi kommer att inse att vårt nuvarande liv redan ger oss obegränsade möjligheter. Genom att förstå kopplingen mellan handlingar och deras effekter kommer vi att förstå hur vi kan skapa det livet vi själva vill ha, och till slut fullborda vår högsta potential, upplysning.

Pris

Vuxen 275 kr, student / pensionär 220 kr

Adress

Yoga Kendra, Friisgatan 6C, Malmö

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.

Om kursledaren:

Stina Nilsson har mediterat i många år och gillar att integrera buddhismens praktiska läror i sitt aktiva dagliga liv.

Stina är en engagerande och omtänksam person och har en stark övertygelse om kraften och möjligheten i buddhistisk meditation att berika och förbättra människors liv.