Lördag 21 november 09:00-12:00

Utveckla ditt självförtroende

Alla vill känna sig tillräckliga och tycka om sig själva men att ha ett genuint självförtroende är något som vi alla mer eller mindre kämpar med. Vårt självförtroende och vår självkänsla baseras ofta på världsliga uppnåenden och prestationer som t.ex. att bli bekräftade av andra, att ha status och se bra ut. Eftersom vi inte alltid får den bekräftelse vi önskar, och eftersom vår status och vårt utseende riskerar förändras med tiden, har vårt självförtroende och vår självkänsla ofta en bräcklig grund.

Under denna kurs kommer vi att utforska möjligheten att bekräfta oss själva från insidan utan att vara beroende av yttre omständigheter.

Genom att omsätta dessa läror i praktiken kan vi utveckla ett starkt och genuint självförtroende som ger oss energi och styrka i alla våra aktiviteter. På detta sätt kan vi bli den självsäkra, glada, kärleksfulla person vi verkligen önskar vara.

Nivå 1 & 2

livestreaming :

225 kr (vuxen) | 180 kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet | Föranmälan behövs (Du får en länk till streamen i samma mail som din bokningsbekräftelse. Det tar vanligtvis bara några sekunder).

Delta på plats :

295 kr (vuxen) | 236 kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet

Adress:

Hjalmar Brantingsgatan 4A, Uppsala

om läraren:

Kelsang Nyima är en svensk buddhistisk munk som har utövat buddhism och meditation i många år. 2020 slutförde han en 6-månader intensiv utbildning på Manjushri Kadampa Meditation Centre i England för att bli en kvalificerad lärare inom Kadampa buddhism.

I sin undervisning delar Nyima sin stora entusiasm för fördelarna med meditation. Han ger många praktiska insikter i hur man integrerar buddhistisk filosofi i det dagliga livet för att känna ett större lugn, minska inre stress och uppleva en djupare mening i livet.